Mikromarc Webbsök

   
Välkommen till biblioteken i Trosa kommun
Komihåglistan är tom
Välkommen till biblioteken i Trosa kommun

Här kan du söka i vårt utbud av böcker och andra medier på Trosa stadsbibliotek och biblioteket Navet i Vagnhärad. Om du hittar något som du vill låna, kan du reservera titeln så meddelar vi dig när den finns att hämta. Om du loggar in, kan du också få översikt över dina reservationer, dina lån samt förnya lånen om det är möjligt.

För att logga in, fyll i personnummer eller lånekortsnummer i fältet "Personnummer" samt din fyrsiffriga pinkod i fältet "Pinkod" och klicka på Logga in. Klicka sedan på ditt namn eller på "Mig & Mitt" i vänstermenyn. Där hittar du också inloggningen.

Tillsvidare tar vi inte ut några övertidsavgifter alls för försenade lån. Det går även bra att låna om så många gånger du vill, förutsatt att det inte är andra låntagare i kö.

Du som har lånekort och pinkod kan låna e-böcker, e-ljudböcker och film gratis via biblioteken. Tillsvidare har vi höjt max-antalet för lån av e-böcker och e-ljudböcker till 6 (i stället för 3) lån per låntagare och vecka och antalet filmer till 10 (i stället för 5 filmer/mån). Här hittar du e-böcker och här hittar du våra filmtjänster.

select