Mikromarc websearch

   
Gourmetträdgården : köksväxterna som smakar bäst
Your basket is empty
Vis
Location
  • Qe
Main Entry - Personal Name
  • Israelsson, Lena.
Title Statement
  • Gourmetträdgården : köksväxterna som smakar bäst
Publication, Distribution, etc. (Imprint)
  • Bonnier Fakta, Stockholm : 2013.
SAB Classification Code
  • Qed
  • Qee
Other Classification Number
  • Qed
  • Qee
Physical Description
  • 192 s. : ill.
Summary, etc
  • Att gourmetodla innebär odling för maximal smak. Om vilka köksväxter som smakar bäst, hur de odlas och används. Här finns både gamla svenska kulturväxter och växter från andra länder som italiensk svartkål och bladsarapeta. Hur man genomför ett smaktest med egenodlade grönsaker. Alla kapitel innehåller odlingsråd och recept.
Subject - SAB Headings
  • Köksväxter
  • Trädgårdsskötsel
  • Bärodling
  • Fruktodling
ISBN
  • 91-7424-241-5
  • 978-91-7424-241-6
*00001367nam a22003497a 4500
*00126160
*00520130128
*007ta
*008130411s2013    sw a   gr|||||||||1|swe|d
*020  $a91-7424-241-5
*020  $a978-91-7424-241-6
*0248 $aBTJ, häfteposition: 13109196
*0248 $aBTJ, häfteposition: 13109197
*035  $a(SwLnBT)5184097
*035  $a(Tros)54397
*040  $aSwLnBT
*084  $aQed$2kssb
*084  $aQee$2kssb
*1001 $aIsraelsson, Lena.
*24510$aGourmetträdgården :$bköksväxterna som smakar bäst /$cLena Israelsson.
*260  $aStockholm :$bBonnier Fakta,$c2013.
*300  $a192 s. :$bill.
*520  $aAtt gourmetodla innebär odling för maximal smak. Om vilka köksväxter som smakar bäst, hur de odlas och används. Här finns både gamla svenska kulturväxter och växter från andra länder som italiensk svartkål och bladsarapeta. Hur man genomför ett smaktest med egenodlade grönsaker. Alla kapitel innehåller odlingsråd och recept.
*852  $cQe
*8860 $2BURK IV$bPA ASWSW0000SWES BD
*8861 $2BURK IV$a008$bs2013
*8862 $2BURK IV$a681$baKöksväxter#aTrädgårdsskötsel#aBärodling#aFruktodling#
*976 0$bKöksväxter
*976 0$bTrädgårdsskötsel
*976 0$bBärodling
*976 0$bFruktodling
*998  $uhttp://tifo.btj.se/9272873363273908$xExtra information
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.
Vis
Send to